Sociala

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Åsele kommun söker

Kock 76,5% Vikariat from 8/8-22 till 18/6-23

Kock 76,5% Tillsvidare from 15/8 -22

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu kockar till vårt köksteam i Åsele Kommun. Du kommer i huvudsak ha din arbetsplats på Sjukstugans Kök samt mottagningsköket på Åseborg.

Vi jobbar med rullande 5-veckorsschema årets alla dagar. Våra gäster är äldreomsorg, hemtjänst och förskola. 


Kvalifikationer

Du är utbildad kock eller har motsvarande erfarenhet. Du ska kunna laga mat från grunden och erbjuda gästerna en vällagad, näringsrik och god måltid samt ha viss kunskap inom specialkost. Du gillar utmaningar, är nyfiken och intresserad av att laga mat. Du brinner för matlagning och har förmågan att vara innovativ och kreativ.  Du är självgående och klarar av att arbeta i perioder av högt tempo. Du är bra på att kommunicera och behärskar svenska i tal och skrift. Du har förmåga att skapa goda relationer med gäster och kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö.

För information kontakta

Köksansvarig Linda Eriksson  linda.eriksson@asele.se

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 76,5%
Ort Åsele
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/26
Kontakt
  • LInda Eriksson, köksansvarig, 070-3583012
Facklig företrädare
  • Jutta Schöne, Kommunal, 010-4429696
Publicerat 2022-06-17
Sista ansökningsdag 2022-06-30

Zurück zu Stellenangeboten