Sociala, Äldre- och handikappomsorg

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Åsele kommun söker undersköterskor till hemtjänsten 

Arbetsuppgifter

Hemtjänsten i Åsele är i en expansiv fas och formar arbetssätt för att möta framtidens behov. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och har vård- och omsorgstagare i fokus. Du ska utifrån ett professionellt förhållningssätt ge omvårdnad och serviceinsatser av god kvalité till dom du kommer gå till. I arbetet ingår att utföra delegerade uppgifter enligt HSL samt dokumentation enligt gällande riktlinjer. Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt i syfte att ge vård- omsorgstagare förutsättningar för att förbättra eller bibehålla sina förmågor. Ge trygghet och bemöta alla med respekt. 

Vi söker dig som trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

 

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad inom vård, eller med annan utbildning som arbetsgivaren ser som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet människovårdande arbete. Lätt att anpassa dig till olika människor och omständigheter med ett bra bemötande. Körkort är ett krav för att kunna arbeta med oss då bilkörning ingår i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och förmåga till samarbete. Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med vård- omsorgstagare och personal. 

Intervjuer och eventuella anställningar kommer att ske löpande under rekryteringsperioden. 

Vi söker just nu:

Vikariat 100% perioden 20220107-20221016 med god möjlighet till förlängning

Vikariat 100% perioden 20220107-20220831 med god möjlighet till förlängning

Extrapersonal/Timvikarier

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åsele
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/31
Kontakt
  • Katarina Vallgren, 0941 14157
Facklig företrädare
  • Kommunal, Jutta Schöne, 010-442 96 69
Publicerat 2021-12-28
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Tilbage til Ledige stillinger