Sociala, Medicinska enheten

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Åsele kommun söker Leg. sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut

Sociala, Äldre- och handikappomsorg

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med oss i Åsele kommun sommaren 2024?

Våra medarbetare är viktiga och vi vill att de ska få återhämtning och semester. Vi vill behålla en god arbetsmiljö och hög patientsäkerhet även under sommaren. Vi söker din kompetens som sjuksköterska i alla våra verksamheter; särskilt boende, hemsjukvård och LSS. Inom Åsele kommun jobbar du som sjuksköterska med hälso- och sjukvårdsinsatser – till exempel hantering av läkemedel, dokumentation, bedömningar och handledning av annan personal. Du är också ansvarig för att de medicinska insatserna fungerar på ett bra sätt för våra brukare och samordnar kontakter med läkare och andra yrkesgrupper inom primärvård och sjukhus.Kvalifikationer

Vi söker dig/er som är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut gärna med erfarenhet, samt dig som är nyexaminerad sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut utan erfarenhet. Det är meriterande om du som är sjuksköterska har specialistutbildning mot distrikt, geriatrik eller psykiatri. Körkort B är meriterande.

Som sjuksköterska i kommunen har du och dina sjuksköterskekollegor den högsta medicinska kompetensen. Därför är det viktigt att du trivs med att ta eget ansvar, har god initiativförmåga samt bidrar till god kommunikation i samarbete med andra yrkesprofessioner. Självklart har du ett gott och respektfullt bemötande i kontakt med vårdtagare och anhöriga.

Som fysioterapeut/arbetsterapeut hos oss arbetar du både självständigt och i samarbete med andra professioner. Du medverkar vid interna och externa team-träffar och gruppträffar på särskilda boenden och hemtjänst utifrån behov. Du deltar i utvecklingsarbete inom Rehabgruppen och med övriga enheter inom stöd, vård och omsorgsenheten. Gemensamt arbetar vi för att skapa helhetslösningar.

Vi undanber oss all kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare som inte söker tjänsten.

Känner du, utifrån vad du läst om oss – att du skulle passa in i Åsele kommun?


Välkommen med din ansökan senast 2024-05-31. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Katarina Vallgren

Enhetschef Hälso- och Sjukvård

0730 570 366

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åsele
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/26
Kontakt
  • Katarina Vallgren, 0730570366
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb