Sociala, Äldre- och handikappomsorg

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Åsele kommun söker timvikarier inom äldre och funktionshinderomsorg 

Arbetsuppgifter

Äldre- och funktionshinderomsorgen i Åsele Kommun söker fortlöpande vikarier. Inför sommarsemester 2023 behöver vi undersköterskor, vårdbiträden, personliga- och boendeassistenter inom funktionshinder/LSS, särskilda boenden, gruppbostäder, hemtjänsten, kökspersonal inom vår köksverksamhet samt även för administrativa arbetsuppgifter inom Samordning.

Ange om du vill arbeta inom hemtjänsten, särskilda boenden, verksamhet inom LSS eller kök och om det gäller Fredrika eller Åsele. Ange även om det gäller natt- eller dagtjänst.

Kvalifikationer

Önskvärd adekvat utbildning för respektive arbetsområde. Körkort B krävs för vissa arbeten. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och förmåga till samarbete. Du ska ha fyllt 18 år, behärska det svenska språket i tal och skrift, datorvana önskvärt.

Intervjuer och eventuella anställningar kommer att ske löpande under rekryteringsperioden. Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Timtid
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 25-100%
Ort Åsele
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Birgit A, Marlene Hedberg Chef äldreomsorgen, 0941-14161/14171
  • Andreas Videgrim Enhetschef Duvan Fredrika, 0941-14125
  • Karina Hansson Enhetschef Hemtjänst, 0941-14199
  • LInda Eriksson, Husmor storkök, 0941-14108
Facklig företrädare
  • Kommunal, Jutta Schöne, 010-4429669
Publicerat 2023-02-05
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb