Sociala

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Åsele kommun söker

köksbiträde/ekonomibiträde till skolans kök

75% tills vidare from 22/8-22

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter innebär sedvanliga arbetsuppgifter i skolrestaurang såsom vara delaktig vid tillagning av dagens lunch, specialkost, diskning, städning, beredning av mellanmål och du bidrar till att livsmedelslagen följs. Som ekonomibiträde deltar du i samtliga förekommande arbetsuppgifter i köket. Lokalvård ingår också i arbetet.

Kvalifikationer

Storköks utbildning eller erfarenhet inom området.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 22/8-22
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Åsele
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/27
Kontakt
  • Linda Eriksson, Köksansvarig, 070-3583012
Facklig företrädare
  • Kommunal, Jutta Schöne, 010-4429669
Publicerat 2022-06-17
Sista ansökningsdag 2022-06-30

Terug naar vacatures