Sociala, Äldre- och handikappomsorg

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Åsele kommun söker Leg. Sjuksköterska

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska och längtar efter nya utmaningar. Du ingår i medicinska enhetens team med sjuksköterskor inom kommunens särskilda boenden, funktionshindersomsorg och hemsjukvård. Våra sjuksköterskor har lång erfarenhet i yrket och ditt jobb är att tillsammans med dem ansvara för patientens omvårdnad med bland annat medicinska bedömningar, hantering av läkemedel, samt ge stöd och rådgivning till dina medarbetare.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Utbildning till distriktsköterska är meriterande. Önskvärt om du har erfarenhet från liknande verksamhet ex. arbetat inom hemsjukvård eller särskilt boende. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper, att du kan arbeta både självständigt och i team. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har god dokumentationsvana, vi använder Procapita för dokumentation. 

Villkor

Dagtjänstgöring vardagar. Körkort B. Tillträde efter överenskommelse.
Sök senast: 2022-09-30. Bifoga CV och personligt brev.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åsele
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/29
Kontakt
  • Katarina Vallgren, 0941-14157
  • Eva-Lena Johansson, 0941-14014
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Mariette Jonsson, 0706020245
Publicerat 2022-08-03
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Terug naar vacatures