Barn och utbildning

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Barn och Utbildning söker en engagerad musiklärare till Åsele Centralskola.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha klassundervisning från åk 5-9 och elevval två perioder av fyra. Du kommer också att vara mentor till en grupp elever i åk 7-9 och tillhöra högstadiets arbetslag. 

Kvalifikationer

Att arbeta med lärande hos oss innebär att arbeta tillsammans med andra. Du skall ha förmåga att jobba i team och kunna omsätta skolans vision i vardagsarbetet. Vi söker dig som är legitimerad musiklärare som kan spela och undervisa piano och sång. Att kunna spela gitarr är ett plus. Du är engagerad och vågar tänka nytt med elevens bästa för ögonen.               

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och den omfattar 50-60 % med stor möjlighet att arbeta mer. Tillträde 2023-08-16  eller enligt överenskommelse.  överenskommelse.

Övrigt                                                                                                    

Om registerkontroll: Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://polisen.se

Lön

Månadslön, ange löneanspråk. 

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-16
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-60%
Ort Åsele
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/13
Kontakt
  • Susanne Sjölund, 0941-14103
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare Zandra Ahlqvist, 0941-14110
  • Sveriges lärare Carina Hellman, 0941-14049
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb