Medicinska enheten

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Åsele kommun söker Legitimerad Arbetsterapeut till hemsjukvården och särskilda boenden inom äldreomsorg och LSS

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuten arbetar inom hemsjukvården och särskilda boenden inom äldreomsorg och LSS. Du bedömer och utför rehabilitering, gör hembesök för bedömning, utprovning av hjälpmedel och anpassningar i hemmiljön.

Som arbetsterapeut arbetar du i medicinska enhetens team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut, distriktsköterskor inom hemsjukvård och sjuksköterskor inom särskilt boende.

Kvalifikationer

Adekvat legitimerad utbildning. Önskvärt att du har erfarenhet liknande verksamhet tidigare exempelvis arbetat inom hemsjukvård eller särskilt boende. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper, att du kan arbeta både självständigt och i team. God datavana, då vi har ex. journaldokumentation i Lifecare.


Dagtjänstgöring.

Urval sker löpande, så lämna din ansökan så snart du kan.
Bifoga CV och personligt brev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åsele och Fredrika
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/27
Kontakt
  • Katarina Vallgren enhetschef, 0941-14157
  • Charlotte Svensson arbetsterapeut, charlotte.svensson@asele.se
  • Eva-Lena Johansson socialchef, 0941-14014
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb