Teknik och anläggning

Åsele är en plats som är perfekt belägen mellan kust och fjäll i Södra Lappland. Vi på Åsele kommun får det självklara i våra invånares vardag att fungera som till exempel att: vatten och värme levereras, vägarna plogas, våra äldre tas väl om hand och grundskolebarnen får sin utbildning. Vi gör skillnad för alla som lever, vistas och verkar i Åsele. 

Platsen Åsele kommun innefattar ett 4235 km² stort naturskönt landområde som har över femtio naturreservat och en nationalpark. Området ingår vintertid som renbetesland för två samebyar. Det som lockar besökare till Åsele, förutom natur och friluftsliv, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges största sommarmarknader. 

Åsele kommun (Sjeltien tjïelte på sydsamiska) är ett samiskt förvaltningsområde och kunskaper i samiska är meriterande inom vissa yrkesområden.

Vill du vara med och utveckla Åsele - framtidens inlandsbygd?

Åsele kommun söker produktionsledare för GVA avdelningen

På vår avdelning jobbar idag 11 engagerade medarbetare som ansvarar för drift och utveckling av Åseles reningsverk och vattenverk, många mil ledningsnät med tillhörande pumpstationer samt reservoarer. Avdelningen är också ansvarig för gata / park.

Avdelningen kommer att övergå till det kommunala bolaget SAV AB den 1/1 2025. SAV AB är ett samägt VA/Renhållningsbolag med Dorotea kommun.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ansvara för drift och underhåll av det kommunala ledningssystemet för vatten och avlopp samt gata/park i Åsele kommun. Arbetet består av både förebyggande och akut underhåll och det innebär mycket kontakt med våra kunder och övrig allmänhet.

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare med erfarenhet från arbetsledning eller liknande arbetsuppgifter inom branschen. Vi söker dig med lämplig utbildning eller dig som tillförskaffat dig motsvarande kompetens genom erfarenheter.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper då det är viktigt att hitta en resultatinriktad problemlösare som fattar korrekta beslut under press. Arbetet innebär täta kontakter med kunder, personal, kollegor inom kommunen, konsulter, och entreprenörer så förmågan att samverka och kommunicera med omgivningen kommer att värderas högt.

Vi tror du har flerårig erfarenhet som arbetsledare inom VA-, entreprenad- energi- eller VVS-branschen.

Arbete med ledningsnät är meriterande

Du ska ha som lägst B-körkort.

Vad får du av oss?
Möjligheten till att verkligen göra skillnad i ett samhällsviktigt uppdrag. En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter.

Kontakta oss för frågor


Teknisk chef Åsele Kommun
Jörgen Prawitz
0941-140 38
jorgen.prawitz@asele.se

TF VD SAV AB
Pierre Danielsson
0942-141 36
pierre.danielsson@dorotea.se 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att kontakta sökande under tiden som ansökningsförfarandet fortfarande pågår. 

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åsele
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/29
Kontakt
  • Jörgen Prawitz, 0941-14038
  • Pierre Danielsson, 0942-14136
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb